Tonanzí vuurlopentrommel 1


Vuurloopceremonie.

Lopen over gloeiende kolen is een oeroude en wijdverbreide ceremonie, die ook in onze westerse wereld weer steeds meer wordt gedaan.
Zelfs als je ter plekke besluit om niet te lopen is het een sterke ervaring die helpt om oude beperkende gedachten los te laten en te voelen dat je met Kracht en Vreugde kunt gaan voor dat wat jij écht belangrijk vindt.

Dat vind ik het mooiste van de vuurloop; dat wezenlijke en krachtige veranderingen met zoveel Vreugde in gang worden gezet. En ik heb wonderen zien gebeuren. Als wij besluiten om te geloven in dat wat we werkelijk vanuit ons hart en ziel willen, en bereid zijn om onze beperkende gedachten hierover los te laten, is alles mogelijk.

Het vuur is zo mooi,
Het roept,
Het zingt,
Het transformeert,
Voel de uitnodiging,
weet dat je niets hoeft te bewijzen,
Je mag gewoon genieten

trommel 1

Soms is er een vuurloop alleen voor vrouwen. Ik denk dat het belangrijk is dat wij vrouwen elkaar af en toe opzoeken, ons verbinden, ook kwetsbare gevoelens uitwisselen, ons in elkaar herkennen, ons verbazen, en heel vaak blijkt daar ergens verborgen dan onze eigenlijke kracht te zitten...

Als we daar zijn is het tijd voor een Vuurloop! Verbonden met elkaar gaan we door het Vuur voor onze diepste krachten en verlangens. Ik ben ervan overtuigd dat dit onze hele wereld te goede komt....(te beginnen met onze geliefden..!).

Het is niet belangrijk of je uiteindelijk loopt of niet. Dat kun je pas ter plekke beslissen.
Breng trommels en eventueel andere instrumenten mee.
Kom en Vier met ons het Leven, het Vuur, de Vreugde, Verbinding en de Kracht van onze Dromen!

Zie ons programma

Welkom!!
Webstats4U - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller   website by: gerritkooiman.com