Sacred Drum Gathering


Van zonsondergang tot zonsopgang zullen we met elkaar de Hartslag van de Aarde trommelen. Dit is een zeer krachtig ritueel voor heling van de Aarde en al haar kinderen. Wij verbinden ons met deze Hartslag. Dit is helend voor Haar en voor onszelf.

Iedereen is welkom, met of zonder drum. We zullen elkaar afwisselen zodat de Heilige Hartslag ononderbroken de hele nacht door zal gaan.

trommel 1
Šurbandiscount photography, 2007

Er zal een poort zijn door welke  je de rituele ruimte betreedt.
Deze ruimte is de hele nacht bestemd voor trommelaars, luisteraars, meditatie en zingen. Je kunt deze ruimte uit om te eten , te drinken, te kletsen en te slapen.

Vooraf is er de mogelijkheid om je trommel in te wijden (ritueel aanbieden aan de helende krachten) . Zij of hij zal na deze nacht beslist bekend zijn bij en verbonden met deze goede krachten.

Overdag is er een zweethutceremonie als voorbereiding voor de nacht. Je kunt wel aan de nacht meedoen zonder de zweethut, maar niet andersom.”
Wees svp op tijd, we willen eerst afstemmen, en beslist vóór zonsondergang beginnen met trommelen.

Praktisch:
Ieder neemt zelf iets te eten en drinken mee, ook voor het ontbijt. We zullen al deze gaven bij elkaar leggen en zo gevarieerde maaltijden hebben.

Er is beperkt ruimte om binnen te slapen. Je kunt ook een tentje en slaapspullen meebrengen. Overleg het even als je binnen wilt slapen. Breng zelf slaapspullen en hoeslaken mee, of huur het ter plekke.

WELKOM !!!


trommel 1
Šurbandiscount photography, 2007
  website by: gerritkooiman.com